ΤΡΙ
27/12
2016
12:57

Τρομερές αποκαλύψεις διάσημου προπονητή για το ντόπινγκ στο ΝΒΑ

Τρομερές αποκαλύψεις διάσημου προπονητή για το ντόπινγκ στο ΝΒΑ
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τι ρόλο παίζει η Γερμανία στο ντόπινγκ

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός για το μυστικό του ντόπινγκ στο ΝΒΑ είναι ο Τζορτζ Καρλ στο τελευταίο του βιβλίο. Ο έμπειρος προπονητής μιλάει ανοικτά για την ύπαρξη αναβολικών τονίζοντας ότι στο ΝΒΑ "διαθέτουμε ένα πιο εξειδικευμένο τεστ για ντόπινγκ σε σχέση με το NFL (αμέρικανικο φούτμπολ) και το MLB (μπέιζμπολ), για το οποίο πάντα καυχιόμασταν".

 

"Είναι εμφανές πως κάποιοι από τους παίκτες ντοπάρονται", σημειώνει ο Καρλ στο βιβλίο του και συνεχίζει: "Πως κάποιοι παίκτες μεγαλώνουν και διατηρούνται λεπτοί και σε εξαιρετική κατάσταση; Πως επιστρέφουν από τους τραυματισμούς τόσο γρήγορα; Γιατί διάολε πάνε στην Γερμανία κάθε καλοκαίρι; Αμφιβάλλω πως είναι για την κουζίνα τους".

 

Σύμφωνα με τον Καρλ οι Αμερικανοί αθλητές πάνε στην Γερμανία γιατί εκεί βρίσκουν τις πιο εξελιγμένες και δύσκολες να ανιχνευτούν στο αίμα ουσίες.

 

"Πάντα τα τεστ για τα αναβολικά ήταν πιο πίσω από τα ίδια τα αναβολικά. Ο Λανς Άρμστρονγκ ποτέ δεν πιάστηκε ντοπέ", υπογραμμίζει ο διάσημος προπονητής.

 

"Νομίζω πως θέλουμε τους καλύτερους αθλητές να ξεχωρίζουν και όχι τους μεγαλύτερους, πιο πλούσιους κλέφτες που διαθέτουν τους καλύτερους επιστήμονες. Αλλά δεν ξέρω τι να κάνω για αυτό”, καταλήγει.

Animal Life

 

Πρώτες Βοήθειες

20:44 26 Απρ

23°C

Λιακάδα

Αθήνα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

Animal Life

 

Πρώτες Βοήθειες

20:44 26 Απρ

23°C

Λιακάδα

Αθήνα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

Please publish modules in offcanvas position.