ΔΕΥ
2/1
2017
13:18

Τα παράξενα γυναικεία πράγματα που έλκουν τους άνδρες

Τα παράξενα γυναικεία πράγματα που έλκουν τους άνδρες
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

 Δείτε ποια είναι αυτά

Υπάρχουν μερικά πράγματα που κάνουν οι γυναίκες και τα οποία για... κάποιον περίεργο λόγο όχι μόνο αρέσουν στους άνδρες αλλά τους διεγείρουν.

 

Έτσι, στην κατηγορία αυτών των "παράξενων" πραγμάτων που αρέσουν στους άνδρες είναι όταν μία γυναίκα φορά γυαλιά μυωπίας αλλά και όταν βάφεται.

 

Τα γυαλιά προσδίδουν κύρος ή ακόμα και... αθωότητα ενώ οι άνδρες ενθουσιάζονται με μία γυναίκα όταν αυτή βάφεται, διαδικασία που θεωρούν 100% γυναικεία.

 

Η πετσέτα του μπάνιου στο κεφάλι και η άσκηση, για την ακρίβεια η διαδικασία της άσκησης, επίσης θεωρούνται ότι διεγείρουν τους άνδρες.

 

Άλλα στοιχεία που αρέσουν στους άνδρες σε μία γυναίκα είναι να μην φορά μακιγιάζ, η ιδιαίτερη προφορά λόγω καταγωγής αλλά και να την βλέπουν να... φοβάται αφού αυτό κάνει τους άνδρες να φαίνονται πιο... δυνατοί.

 

Στα παράξενα της ανθρώπινης σεξουαλικότητας είναι ότι σε πολλούς άνδρες αρέσει αυτό που... προσπαθούν να εξαφανίσουν οι γυναίκες, δηλαδή οι ραγάδες αφού παραπέμπει στην μητρότητα και είναι αμιγώς γυναικείο χαρακτηριστικό.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 02 Ιανουάριος 2017 13:24

Animal Life

 

Πρώτες Βοήθειες

14:30 29 Απρ

26°C

Κυρίως συννεφιά

Αθήνα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

Animal Life

 

Πρώτες Βοήθειες

14:30 29 Απρ

26°C

Κυρίως συννεφιά

Αθήνα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

Please publish modules in offcanvas position.