ΠΕΜ
8/12
2016
12:04

«Έλα στη θέση μου»: Ενημέρωση για τη ψυχική υγεία στη Λήμνο

«Έλα στη θέση μου»: Ενημέρωση για τη ψυχική υγεία στη Λήμνο
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λήμνου διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση με τίτλο "Έλα στη θέση μου".

 

Ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λήμνου διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση με τίτλο «Έλα στη θέση μου. Ενημέρωση για τη ψυχική υγεία και την καταπολέμηση των στερεοτύπων» η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11/12/2016 στις 11:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Μούδρου και την Τρίτη 13/12/2016 στις 19:30 στο Κινηματοθέατρο «Μαρούλα» στη Μύρινα.

 

Την εκδήλωση συντονίζει ο MSc ψυχολόγος Πέτρος Κεχαγιάς.

 

Τα θέματα ψυχικής υγείας, καθώς και των προβλημάτων που προκύπτουν γύρω από αυτήν, απασχολούν καθημερινά όλους μας, ανεξάρτητα από το φύλο, την ηλικία, το επάγγελμα και την εκπαίδευσή μας. Η ευαισθητοποίησή μας γύρω από αυτά αποτελεί σημαντική μέριμνα του ΟΚΠΑ Δήμου Λήμνου στο πλαίσιο της κοινωνικής πρόνοιας, καθώς όλο και πιο συχνά έρχεται αντιμέτωπος με συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν παρόμοιες δυσκολίες.

 

Σκοπός της συγκεκριμένης εκδήλωσης είναι η πληροφόρηση και η καταπολέμηση των στερεοτύπων που υπάρχουν γύρω από τα ζητήματα των ψυχολογικών δυσκολιών και διαταραχών.

 

Την εκδήλωση συντονίζει και επιμελείται επιστημονικά ο MSc ψυχολόγος / υπ. Διδάκτορ Ιατρικής Α.Π.Θ. Πέτρος Κεχαγιάς.

 

Πλαισιώνεται από τους:

 

• Δέσποινα Καμπουροπούλου, ηθοποιός
• Γιώτα Κότικα, ζωγράφος
• Σοφία Καραγιάννη, καθηγήτρια χορού και τις μαθήτριες χορού Ειρήνη Αμδίτου, Κλαίρη Πρωίμου, Σαμακλή Μαργαρίτα, Φαίη Τσελεπή
• Κωνσταντίνος Καραγκούνης , ηθοποιός

 

ela-sti-thesi-mou-2.png

Animal Life

 

Πρώτες Βοήθειες

14:27 29 Απρ

26°C

Κυρίως συννεφιά

Αθήνα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

Animal Life

 

Πρώτες Βοήθειες

14:27 29 Απρ

26°C

Κυρίως συννεφιά

Αθήνα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

Please publish modules in offcanvas position.