ΤΡΙ
10/1
2017
10:58

Θύματα επιθέσεων οι γιατροί στο ΤΕΠ Νοσοκομείου Ξάνθης

Θύματα επιθέσεων οι γιατροί στο ΤΕΠ Νοσοκομείου Ξάνθης
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

""Είναι πραγματικά ντροπή κάποιοι να δημιουργούν πρόβλημα"

Επιθέσεις σε βάρος του προσωπικού από ασθενείς και συγγενείς στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών Νοσοκομείου Ξάνθης καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Ξάνθης.

 

"Είναι γεγονός ότι η αναμονή στο ΤΕΠ τις τελευταίες ημέρες είναι μεγάλη και η έλλειψη υποδομών για άσκηση της πρωτοβάθμιας περίθαλψης οδηγεί μεγάλο αριθμό από ασήμαντα περιστατικά στο νοσοκομείο. Αυτό αυξάνει τον χρόνο αναμονής, δημιουργεί εκνευρισμό, οι γιατροί αναλώνονται σε επουσιώδη περιστατικά και φτάνουν πολύ συχνά στα όρια υπερκόπωσης, με δυσάρεστα επακόλουθα για τους ίδιους τους ασθενείς", επισημαίνεται στην ανακοίνωση της Ένωσης, γράφει η εφημερίδα Μακεδονία.

 

Παράλληλα τονίζεται ότι καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τους προπηλακισμούς και την απόπειρα βιαιοπραγίας εναντίον γιατρών κατά την ώρα άσκησης των καθηκόντων τους, που συνέβησαν πρόσφατα στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών.

 

"Είναι πραγματικά ντροπή κάποιοι να δημιουργούν πρόβλημα, διεκδικώντας βίαια και αυθαίρετα προτεραιότητα στην εξυπηρέτηση", σημειώνεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση των γιατρών.

Animal Life

 

Πρώτες Βοήθειες

17:19 25 Μάη

27°C

Κυρίως συννεφιά

Αθήνα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

Animal Life

 

Πρώτες Βοήθειες

17:19 25 Μάη

27°C

Κυρίως συννεφιά

Αθήνα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

Please publish modules in offcanvas position.