ΠΕΜ
5/1
2017
12:29

Ξανθός: Καλές οι σχέσεις μου με τον Πολάκη

Ξανθός: Καλές οι σχέσεις μου με τον Πολάκη
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

«Έρχονται 2.500 προσλήψεις γιατρών τον Ιανουάριο» είπε ο υπουργός Υγείας

Στις καλές σχέσεις που έχει με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας αναφέρθηκε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, στον απόηχο της δήλωσης του Παύλου Πολάκη ότι είναι «σαφώς ικανοποιημένος από την κατάσταση στο σύστημα υγείας».

 

«Είναι ένα σύστημα υγείας που είχε σοβαρά προβλήματα και πριν το μνημόνιο. Χρόνια συζητάμε. Ο χώρος της υγείας είναι ευάλωτος. Άρα ειδικά τώρα, που έχει υποστεί μία πολύ μεγάλη υποχώρηση η λειτουργία του συστήματος Υγείας από τις σωρευτικές περικοπές νομίζω ότι αυτό που κανείς πρέπει να μετρά είναι τα βήματα στην προσπάθεια να αντιστραφεί αυτό το κλίμα», ανέφερε.

 

«Προφανώς δεν μπορείς να είσαι ικανοποιημένος από τη λειτουργία του συστήματος υγείας σήμερα, αυτό το οποίο λέμε είναι πως έχει γίνει συστηματική προσπάθεια, από την προσπάθεια κυρίως του προσωπικού και είναι σαφώς καλύτερη σήμερα η κατάσταση» σημείωσε ο Ανδρέας Ξανθός.

 

Ο κ. Ξανθός ανακοίνωσε αλλαγές στο σύστημα προσλήψεων των γιατρών και 2.500 προσλήψεις τον Ιανουάριο, ώστε να μειωθούν οι χρόνοι αναμονής των ασθενών.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 05 Ιανουάριος 2017 12:38

Πολυμέσα

Animal Life

 

Πρώτες Βοήθειες

20:46 26 Απρ

23°C

Λιακάδα

Αθήνα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

Animal Life

 

Πρώτες Βοήθειες

20:46 26 Απρ

23°C

Λιακάδα

Αθήνα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

Please publish modules in offcanvas position.