ΤΕΤ
4/1
2017
11:37

Προσφυγή στο ΣτΕ από τα διαγνωστικά κέντρα

Προσφυγή στο ΣτΕ από τα διαγνωστικά κέντρα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΠΑΣΙΔΙΚ: «Ο Γκέμπελς θα ήταν υπερήφανος για τις ικανότητες των κκ. Ξανθού και Πολάκη»


Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσφεύγει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ιατρικών Διαγνωστικών Κέντρων (ΠΑΣΙΔΙΚ) για τις 86 νέες εξετάσεις που αποφασίστηκε προν μηνών να καλύπτονται από τον ΕΟΠΥΥ, ζητώντας ακύρωση της σχετικής υπουργικής απόφασης μετο σκπετικό ότι "επιτάσσονται οι υπηρεσίες" των διαγνωστικών κέντρων.

 

Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο ΠΑΣΙΔΙΚ, «η απόφαση αυτή είναι μνημείο λαϊκισμού, παραπλάνησης της κοινής γνώμης και νομοθέτησης με επικοινωνιακούς και μόνο όρους» αφού όπως τονίζεται επί της ουσίας, εφαρμόζεται δήθεν «κοινωνική πολιτική» με δαπάνες όμως των ιδιωτών παρόχων!

 

«Ο Γκέμπελς θα ήταν υπερήφανος για τις ικανότητες των κκ. Ξανθού και Πολάκη στην διαστρέβλωση της πραγματικότητας!», υπογραμμίζει ο ΠΑΣΙΔΙΚ ενώ σημειώνεται πως «ουδέν ποσό έχει προβλεφθεί για την αποζημίωση αυτών των εξετάσεων, η διενέργειά των οποίων θα επιβαρύνει εξολοκλήρου τους ιδιώτες παρόχους που θα τις διενεργήσουν» με αποτέλεσμα οι ιδιώτες πάροχοι θα καταβάλλουν μέσω αυξημένου clawback και rebate το επιπλέον κόστος!

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 04 Ιανουάριος 2017 11:40

Animal Life

 

Πρώτες Βοήθειες

17:11 25 Μάη

27°C

Κυρίως συννεφιά

Αθήνα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

Animal Life

 

Πρώτες Βοήθειες

17:11 25 Μάη

27°C

Κυρίως συννεφιά

Αθήνα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

Please publish modules in offcanvas position.