ΤΕΤ
4/1
2017
11:13

Μηνυτήρια Αναφορά της ΠΟΕΔΗΝ στον Π. Πολάκη

Μηνυτήρια Αναφορά της ΠΟΕΔΗΝ στον Π. Πολάκη
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

«Δεν φταίει βέβαια ο ίδιος, που είναι Υπουργός Υγείας»

 

Μηνυτήρια Αναφορά της ΠΟΕΔΗΝ και Αγωγή για αποκατάσταση του κύρους της Ομοσπονδίας και του Προέδρου της μετά την απάντηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας στο λογαριασμό του στο Facebook αναφορικά με το δημοσίευμα του Guardian η οποία όπως υποστηρίζει η ΠΟΕΔΗΝ επιβεβαιώνει ότι ο ίδιος «αποτελεί το πολιτικό μίασμα της πολιτικής και κοινωνικής ζωής του τόπου».

 

«Δεν φταίει βέβαια ο ίδιος, που είναι Υπουργός Υγείας. Ο Πρωθυπουργός τον επέλεξε να του κάνει τη βρώμικη δουλειά» συνεχίζει η ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ ενώ υπογραμμίζεται ότι η συνέντευξη στη GUARDIAN του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκου «αναδεικνύει την διάλυση του Δημόσιου Τομέα Υγείας των Δημόσιων Νοσοκομείων».

 

«Γιατί η κυβέρνηση δεν το χρησιμοποιεί το δημοσίευμα ως ευκαιρία εν όψει των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές να εξαιρεθεί η Υγεία από τα Μνημόνια;», διερωτάται η Ομοσπονδία.

 

Σύντομα ο κ. Πολάκης θα έρθει αντιμέτωπος και με την δικαιοσύνη, «καθώς εκφράσεις, όπως αυτές, που χρησιμοποιεί («προσκύναγες τον Βενιζέλο και έγλειφες τον Αδωνι», «..που σας έκοψε την μάσα και τις εξυπηρετήσεις», «αποδεικνύεσαι, ότι είσαι το ίδιο ξεφτίλας [..]» «η θέση σας είναι στα σκουπίδια της ιστορίας» «Αναπαράγουν την εμετική σου συνέντευξη» και άλλες εξίσου υβριστικές και προσβλητικές) είναι ποινικά αξιολογήσιμες και ελεγκτές και η ΠΟΕΔΗΝ θα φροντίσει να ελεγχθούν, παρά το γεγονός, ότι ο ίδιος ο κύριος Υπουργός φαίνεται να αξιοποιεί πλήρως την βουλευτική του ασυλία. Ήδη συντάσσεται μήνυση εις βάρος του απευθυνόμενη στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών ενώ τις επόμενες ημέρες θα ασκηθεί εις βάρος του και αγωγή με αίτημα την αποκατάσταση της προσβολής, που υπέστη η ΠΟΕΔΗΝ και ο Πρόεδρος της», υποστηρίζει μεταξύ άλλων η ΠΟΕΔΗΝ.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 04 Ιανουάριος 2017 11:27

Animal Life

 

Πρώτες Βοήθειες

06:05 23 Μάη

18°C

Ξαστεριά

Αθήνα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

Animal Life

 

Πρώτες Βοήθειες

06:05 23 Μάη

18°C

Ξαστεριά

Αθήνα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

Please publish modules in offcanvas position.