ΠΑΡ
23/12
2016
11:31

"Ψαρεύοντας" πελάτες από το Νοσοκομείο Αγρινίου

"Ψαρεύοντας" πελάτες από το Νοσοκομείο Αγρινίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ποια η... ατυχία του νοσοκομείου

 

"Πόλεμο" ιδιωτικών συμφερόντων που έχουν στόχο να εκφοβίσουν τους ασθενείς της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού του Νοσοκομείου Αγρινίου καταγγέλλει ο διοικητής του, Δημήτρης Μιχάλης, κίνηση που με ανακοίνωσή του στηρίζει και ο σύλλογος εργαζομένων.

 

Σύμφωνα με την Εφημερίδα των Συντακτών δεν είναι λίγες οι φορές που οι ίδιες οι διοικήσεις του Νοσοκομείου και οι εκάστοτε ηγεσίες του υπουργείου Υγείας φρόντισαν να το απαξιώσουν και να το αφήσουν απροστάτευτο με την πολιτική τους.

 

Όπως σημειώνεται, στο Αγρίνιο κατά καιρούς ο τοπικός Τύπος με δημοσιεύματα έχει αναφερθεί στην... ατυχία του νοσοκομείου να βρίσκεται σε περιοχή όπου τα τελευταία χρόνια γιατροί εκλέγονται βουλευτές οι οποίοι διατηρούν επιχειρήσεις υπηρεσιών υγείας, ανταγωνιστικές προς το νοσοκομείο.

 

Δεν είναι λίγες οι αναφορές στην πρωτεύουσα της Αιτωλοακαρανίας που υποστηρίζουν ότι δεν είναι τυχαία η διαχρονική απαξίωση των Νοσοκομείων Αγρινίου και Μεσολογγίου με αποτέλεσμα οι πολίτες να "στριμώχνονται" για να βρουν θέση στα ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα.

 

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι τωρινές καταγγελίες του διοικητή του νοσοκομείου Αγρινίου ο οποίος με επιστολή του στα τοπικά Μέσα αναφέρει πως "κατευθυνόμενα συμφέροντα ανέπτυξαν μία άνευ προηγουμένου εκστρατεία εκφοβισμού των ασθενών αυτών, ακόμα και με επισκέψεις στα σπίτια τους - σύμφωνα με καταγγελίες- για να τους πείσουν ότι "κινδυνεύουν" συνεχίζοντας την αιμοκάθαρση στο Νοσοκομείο Αγρινίου και τους προτείνουν τη "σωτηρία" με δομές ιδιωτικών συμφερόντων.

 

Η παραπληροφόρηση και η άγρα "πελατών με ασύστολα ψεύδη που στοχεύουν στον φόβο του ασθενούς είναι απαράδεκτα ηθικά και απερίφραστα καταδικαστέα, σημειώνει μεταξύ άλλων ο διοικητής του νοσοκομείου.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 23 Δεκέμβριος 2016 11:39

Animal Life

 

Πρώτες Βοήθειες

06:03 23 Μάη

18°C

Ξαστεριά

Αθήνα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

Animal Life

 

Πρώτες Βοήθειες

06:03 23 Μάη

18°C

Ξαστεριά

Αθήνα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

Please publish modules in offcanvas position.