ΔΕΥ
19/12
2016
14:08

Γυναικολόγος αποφάσισε να βγάλει λεφτά από... ανεμογκάστρι

Γυναικολόγος αποφάσισε να βγάλει λεφτά από... ανεμογκάστρι
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μέχρι και υπερηχογράφημα άλλης γυναίκας χρησιμοποίησε για να πείσει το θύμα

Για απόπειρα απάτης και για ψευδή ιατρική πιστοποίηση πήγε κατηγορούμενη γυναικολόγος που φαινόταν αποφασισμένη να βγάλει λεφτά ακόμα και από... «ανεμογκάστρι».

 

Όπως γράφει η εφημερίδα Έθνος, έχοντας την ως σταθερή πελάτισσα για μία 8ετία, η νησιώτισσα γυναικολόγος όταν είδε την τρίτεκνη ήδη μητέρα να εμφανίζεται στο ιδιωτικό της ιατρείο για να κάνει «τεστ Παπ», ύστερα από σύντομη εξέταση της ανακοίνωσε ότι ήταν και πάλι έγκυος στον 2ο μήνα αλλά και τα δυσάρεστα, ότι είχε πολύποδα που έπρεπε να αφαιρεθεί.

 

Η πελάτισσα ζήτησε διακοπή της κύησης και αφαίρεση πολύποδα, όπως και έγινε με διαδικασίες νάρκωσης και αμοιβή 800 ευρώ.

 

Δεν πέρασαν ούτε έξι μήνες και όταν η πελάτισσα ξαναπήγε στο ιατρείο για εξετάσεις η γυναικολόγος της έδωσε πάλι τα «συχαρίκια», καθώς την ξαναβρήκε έγκυο. Η πελάτισσα τρελάθηκε, αφού πριν από 15 μέρες είχε αδιαθετήσει ενώ από την προηγούμενη φορά έπαιρνε προσεκτικά όλε της αναγκαίες προφυλάξεις.

 

Η γυναικολόγος για να πείσει την από οκτώ ετών πελάτισσά της ότι είναι έγκυος της «έκανε» υπερηχογράφημα και της το έδειξε. Φυσικά το υπέρηχο ήταν μίας άλλη γυναίκας, μάλιστα για τη νέα διακοπή κύηση της έκανε σκόντο και της την χρέωσε 750 ευρώ.

 

Μόλις ο σύζυγος και η πελάτισσα πήγαν να πάρουν μία δεύτερη γνώμη το νέο υπέρηχο έδειξε μήτρα «κενή σάκου κύησης» ενώ ο ορμονικός έλεγχος επιβεβαίωσε την κομπίνα.

 

Το ανδρόγυνο πήγε στην αστυνομία και σε συνεννόηση με την αρχές και προσημειωμένα χαρτονομίσματα, άνδρες της αστυνομίας έπιασαν την γυναικολόγο με τα χρήματα στα χέρια ενώ θα έκανε την δεύτερη «μαϊμού» διακοπή κύησης.

 

Η γιατρός καταδικάστηκε για την δεύτερη ψεύτικη διακοπή κύησης, αφού για την πρώτη δεν υπήρχαν στοιχεία, με 20μηνη καταδίκη πρωτόδικα και 13μηνη αμετάκλητα, καθώς και με χρηματική ποινή 1.500 και 1.000 ευρώ για τις αμοιβές των μαϊμού εκτρώσεων και τις εικονικές εξετάσεις.

Animal Life

 

Πρώτες Βοήθειες

14:30 29 Απρ

26°C

Κυρίως συννεφιά

Αθήνα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

Animal Life

 

Πρώτες Βοήθειες

14:30 29 Απρ

26°C

Κυρίως συννεφιά

Αθήνα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

Please publish modules in offcanvas position.