ΤΕΤ
7/12
2016
12:23

Δωρεάν ασφάλιση των παιδιών

Δωρεάν ασφάλιση των παιδιών
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μεγάλη προσφορά της ΝΝ Hellas για εσάς και την οικογένειά σας

Στην  εδώ και 35 χρόνια θέτουμε εσάς και την οικογένειά σας στο επίκεντρο όλων των δραστηριοτήτων μας. Χάρη στην παγκόσμια εμπειρία και τεχνογνωσία μας, σας προσφέρουμε καινοτόμα προϊόντα και παροχές ιδιωτικής ασφάλισης απόλυτα προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας.

 

Με το πρόγραμμα ιδιωτικής ασφάλισης NN Direct Health, η NN Hellas εστιάζει ακόμη περισσότερο στη σημασία της στήριξης της σύγχρονης οικογένειας, δημιουργώντας μία μοναδική προσφορά για όλους: Με την ασφάλιση ενός τουλάχιστον ενήλικα, η ΝΝ Hellas προσφέρει εντελώς δωρεάν την ασφάλεια υγείας για τα παιδιά του για τον πρώτο χρόνο ασφάλισης. Μέσω αυτής της μοναδικής προσφοράς, όλοι αποκτούν εύκολη πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας για τους ίδιους αλλά και για τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Αποκτήστε σήμερα το πρόγραμμα ασφάλισης υγείας NN Direct Health, κάνοντας το επόμενο βήμα εδώ, για εσάς και την οικογένειά σας και εξασφαλίστε εντελώς δωρεάν την προστασία της υγείας των παιδιών σας για έναν ολόκληρο χρόνο. Η προσφορά αφορά σε όλα τα ανήλικα τέκνα ηλικίας από 3 μηνών έως και 18 ετών και ισχύει για συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Η έκπτωσή σας θα τιμολογηθεί αυτόματα στην αγορά του προγράμματος.

 

Απαραίτητες προϋποθέσεις

 

Να έχει ολοκληρωθεί η αγορά του προγράμματος ιδιωτικής ασφάλισης NN Direct Health και να εκδοθεί το ασφαλιστήριό σας μέσα στο διάστημα ισχύος της εκπτωτικής προσφοράς.
Να υπάρχει τουλάχιστον ένας ασφαλισμένος ενήλικας (19 ετών και άνω) στο ασφαλιστήριο.

 

Περίοδος ισχύος

 

01/11/2016 – 31/12/2016

 

Είναι ωραίο να νιώθουμε ότι υπάρχει κάποιος δίπλα μας

 

H NN Hellas έχει φροντίσει να βρίσκεται πλάι σας μέσα από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ιδιωτικής ασφάλισης υγείας, το NN Direct Health. Γνωρίστε το πλήρες πρόγραμμα ασφάλειας υγείας της NN Direct Health εδώ, που σας προσφέρει κάλυψη σε ένα δίκτυο 41 συμβεβλημένων ιδιωτικών νοσοκομείων στην Ελλάδα, διαγνωστικές εξετάσεις, ιατρικές επισκέψεις, ετήσιο προληπτικό έλεγχο (Check Up) μέσω του Ομίλου της Βιοϊατρικής και επείγουσα μεταφορά στο κατάλληλο νοσοκομείο με μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες, την Greek Flying Doctors.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 07 Δεκέμβριος 2016 12:28

Πολυμέσα

Animal Life

 

Πρώτες Βοήθειες

06:15 23 Μάη

18°C

Ξαστεριά

Αθήνα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

Animal Life

 

Πρώτες Βοήθειες

06:15 23 Μάη

18°C

Ξαστεριά

Αθήνα

Εφημερεύοντα Φαρμακεία

Please publish modules in offcanvas position.